Professionelle behandlinger 

hos DS Clinic​


Alle behandlinger udføres

 af en certificeret behandler.

Book online​

​Om os

Body & skin clinic

Tandblegning, der ikke skader dine tænder

Få en professionelt udført blegning af tænder

Kunne du tænke dig at slippe af med dine gullige tænder? Så kan en tandblegning være den rette løsning for dig. Hvis du vil være sikker på, at du får et professionelt resultat, der ikke skader dine tænder, så kan du med fordel vælge at få behandlingen udført her hos DS Body & Skin Clinic. Vi holder til i Aarhus C, hvor vi hver dag tager imod mange kunder fra både lokalområdet, Risskov og resten af Aarhus-området.

Undgå skader og isninger på dine tænder

Vores tandblegning bliver udført af en lægeeksamineret kosmetolog, og vi udfører behandlingen med non-perioxide gel, som hverken vil skade emaljen på dine tænder, eller som vil give dig isninger på tænderne. Du kan med andre ord være helt tryg ved at få bleget dine tænder hos os.

Sådan får du det bedst mulige resultat

Hvis du gerne vil sikre dig det bedst mulige resultat efter en tandblegning hos os, så anbefaler vi, at du tænker over, hvad du drikker og spiser i de første to døgn efter behandlingen.

Herudover anbefaler vi dig også at undgå farveholdige fødevarer og drikkevarer samt at begrænse rygning i de første to døgn efter behandlingen.

Hvad koster en tandblegning?

Vi tilbyder en billig pris på tandblegning til kun 600 kr.

Du kan finde hele vores oversigt over alle vores forskellige behandlinger og priser herpå ved at klikke her.

Hvis du kunne tænke dig at booke en tid til afblegning af tænder uden at gøre skade på tænderne, så kan du med fordel booke din tid via vores bookingsystem, men du er også altid velkommen til at kontakte os eller til at kigge forbi vores klinik.

Har du nogle spørgsmål omkring behandlingen eller tiden efter behandlingen, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at sikre dig det bedst mulige resultat. 

Book tid her   Ring her

Følg os på de sociale medier​

Instagram logo      Facebook logo

Har du spørgsmål?

Hos DS clinic kan du sende en forespørgsel ved at udfylde formularen nedenfor med dit navn, din email og om hvilken behandling du godt kunne tænke dig. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

DS Clinic – CVR: 38546449